A ja cu kao dzak prvak da odmah dam i jedan od odgovora.
Sasvim sam slucajno krenuo da blogujem i posle samo par postova sam shvatio da me ovo jednostavno opusta i oslobadja svog tereta obicnog xivota.I eto posle 2 godine i nesto i dalje sam aktivan sa nekoliko(desetina) blogoa :)
Evo i ja sam digla ruku kao "Perica" (chitaj Zmaj), nam ovde. Puka sluchajnost , takodje, nema mnogo misterije oko toga, pishem za sebe da ne bih zaboravila neke stvari, ali vishe volim da prochitam neshto pametno...ja sam samo "bedno piskaralo" (shto bi rekao Sofronije0 :))
Blogujem jer mi je zanimljivo i jel (bar sam mislio do pada 381) da su mi pesme donekle najsigurnije na netu...i da će ih ljudi na netu najviše i videti...
Šta, da su mi pesme sigurne na netu? Verovatno me nisi najbolje razumeo...mislio sam da su mi pesme najsigurnije na netu do pada 381, kad sam ih sve izgubio i zahvaljujući čaroliji ih nazad dobio!Kapito?
Kapito,e pa to je zato sto niste citali na vreme neke stvari .Mislili su ljudi da sam ja buntovnik a ja sam samo rekao istinu i na kraju je ta istina isplivala na povrsini.
Ne bi ti bilo lose ni na wordpressu da jednom nedeljno radis export svojih fajlova i da ih imas u kompu. Nemoj da mislis da te plasim ali navikni se da to radis radi svoje sigurnosti.
Zasto blogujem? Da li je nemam pojma dobar odgovor? Onako, zabave radi, ionako mi ekonomija ubi svu kreativnost, pa da ne izumre skroz... A onda mi se dopalo, mada sam bolji citac nego pisac...bar vredniji!:)