Blogisharije

blog,blogosfera,

Eto nama razonode,ovde mozete dizati pesme na nasem serveru,to jest serveru nase blog-grupacija pod nazivom Blogisharije a ujedno ta muzika kao i odlican i brz pleyer je moze reprodukovati na vasem blogu.

Share

Reply to This

Replies to This Discussion

Divno...nego ko je smislio sve ovo oko blogišarije?Mislim čiji je ovo portal ili već šta? :)

Reply to This

pa pise tamo desno na About Blogisharije ko je stvorac ovoga :)

Reply to This

Svaka čast gazda, ovo je extra!Dao sam sebi za pravo da pozovem neke ljude ovamo, to je dozvoljeno, normalno, zar ne?

Reply to This

Svakako,a gazde kod mene nema,volim ravnopravnost. To sto tamo pise je jedno a mi smo pred bogom i narodom jednaki.

slobodno pozovi koga god volis.

Reply to This

To cenim!

Reply to This

Kao sto si mi zda primetio,pored toga sto imas svoju listu pesama ,mozes pesme i direktno na glavnom portalu ,to jest na naslovnoj strani staviti i to ide u veliku play listu.Sve to mozes preuzeti kao zasebne plyere a takodje mozes od svakog clana preuzeti pesmu koja ti se svidja i staviti na pleyer svoj.

Reply to This

Ali mi nešto ne ide...Preuzmem kod i kad ga prebacim na blog, ne vidi se...ni kod, ni player...

Reply to This

mora da treba neka prepravka za wordpress,pogledacu ja sta moze da se uradi.Nisam na to obracao paznju jer vidim da kod mene radi .

Reply to This

Ajd važi pa mi javi!

Reply to This

A kako da malo prepravim kod da mi plejer ispadne suzen kao kod tebe, posto ovako nece da mi stane ceo u kolonu, kao sto mozes da vidis???

Reply to This

Nadji gde ti u kodu pise ovo : width="300"

to prepravi da bude 160 ili 150 zavisno koja ti sirina odgovara ,mozes experimentisati .

Dakle "Width" je sirina i nju mozes da modifikujes tako kod plejera tako i kod onih banera i znackica :)

Reply to This

Uspelo, hvala!!! :)

Reply to This

RSS

Badge

Loading…

Events

© 2009   Created by Zmajcek on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Privacy  |  Terms of Service

Sign in to chat!
hit counter